Forfatter

Slægtsforskning

er for alle

Jeg skriver for at dele min viden med andre. Det kan være metodemæssigt, hvordan man finder information om slægtsforskning, men det kan også være for at fortælle en spændende historie om slægten: Hestetyve, uventede dødsfald, udvandring og om utallige husmænd.

Jeg har slægtsforsket, siden jeg var teenager - med pauser undervejs, for der skal jo også være spændende ting at fortælle i kapitlet om mig i slægtsbogen. Det er min erfaring, at både unge og ældre er interesserede i deres slægt, og at begge grupper kan komme langt, hvis de har tiden til at fordybe sig.

Slægtsbog - udfyld den
Slægtsforskning på nettet af Gitte Christensen og Kathrine Tobiasen

Slægtsbog - udfyld den selv er min nyeste udgivelse

 

Slægtsbog – udfyld den selv er god til begynderen, som gerne vil have overblik over sine oplysninger. Du skriver dine oplysninger ind efterhånden, som du finder dem og efterhånden har du en smuk slægtsbog med oplysninger tilbage til tipoldeforældrene.

Slægtsbog – udfyld den selv er god til den mere erfarne slægtsforsker, som gerne vil have en håndskrevet slægtsbog. Enten til daglig glæde, for at vise andre, hvad man har opnået, eller til at forære en slægtsbog i gave.

 

Vil du vide mere, så besøg bogen hjemmeside: http://www.slaegtsforskerskolen.dk/bog

Släktsforskning i Danmark af Gitte Christensen og Kathrine Tobiasen

Slægtsforskning på nettet

 

Skrevet sammen med Kathrine Tobiasen for forlaget Libris.

Släktforskning i Danmark

 

Skrevet sammen med Kathrine Tobiasen for Sveriges Släktforskarförbund.

Artikler

 

Jeg har publiceret artikler i årbøger og slægtsforskertidsskriftet Slægt&Data.

Copyright © All Rights Reserved